Sosyal Medya

Dijital ekosistemde, kullanıcılar markalarla etkin olarak iletişim halindeler. Kontrolsüz yapılan sayfa ve kampanya yönetimleri, markanın yaşamına son vermesine neden olabilir. Türkiye’de ve dünyada sık rastlanan kriz vakaları, markalar için sosyal medya yönetiminin ciddi bir fırsat ve hassas bir süreç olduğunu kanıtlamıştır.

Albayrak Ajans, krizleri fırsata çevirmekteki ustalığı ve creative içerik üretme becerisiyle markanızı sosyal platformlarda ön planda yer almasını sağlar.

Sosyal Medya Pazarlamacılığı

Güçlü bir iletişim aracı olan sosyal medya, şirketlerin markalarını karakterize ederek ve müşteri tabanını genişletirken bulundukları yere ulaşmalarını sağlar. Doğru yapılırsa, sosyal medya pazarlaması, doğal bağlantılar kurmaya yardımcı olan ve trafik, bilinçlendirme, marka tanıma ve şerefiye çekmeye yardımcı olarak SEO ve SEM de dahil olmak üzere diğer pazarlama tekniklerinin etkililiğini artırabilir. Sosyal medya stratejisi, yönetimi veya reklamcılıkla mücadele ediyorsanız yardımcı olabiliriz.

 

Sosyal Medya Pazarlama Nedir?

Sosyal medya pazarlama veya SMM, pazarlama iletişimi ve marka hedeflerine ulaşmak için çeşitli sosyal medya ağlarını uygulayan bir internet pazarlama biçimidir. Sosyal medya pazarlaması öncelikle içeriğin, videoların ve imajların pazarlama amaçlı sosyal paylaşımının yanı sıra ücretli sosyal medya reklamcılığını kapsayan etkinlikleri kapsar.


Neden bir sosyal medya yönetimine ihtiyacınız var?

 

Müşterileriniz sosyal medyada.

Şirketinizin hangi sektörde olursa olsun müşterileriniz günlük olarak sosyal medya kullanıyor. Onları nişanlı tutmaya ve markanıza bağlı tutmanızı önemsiyoruz; böylece her zaman onların ilk tercihi olursunuz.

Şirketinizi arayan insanlar var.

Şirketiniz bir ürün veya hizmet sunuyorsa, bu konuda konuşan ve bunu sağlayan şirketler arayan insanlar olduğundan emin olabilirsiniz. Sosyal medya yönetimi servisimiz, işletmenizin sohbet sürecine katılmasına ve yeni potansiyel müşteriler oluşturmasına yardımcı olacaktır.

 

İnsanlar sosyal medyada firmanız hakkında konuşuyor.

Müşterilerinizin şirketiniz hakkında söylediklerini sosyal medyada dinlemeniz ve endişelerinize cevap vermeniz gerekiyor. Sosyal medya yönetimi hizmetlerimiz, şirketinizin sunduğu şeylerin olumlu yönlerini vurgulama ve olumsuz ifadeler içtenlikle yanıt vermeye odaklanmaktadır.

 

Şirketler uzman sosyal medya yönetimini hak ediyor.

Çoğu işletme sahipleri ve pazarlama yöneticilerinin tüm sosyal medya kanallarını yönetmek için zamanları yoktur. Firmamızın her üyesi sertifikalarını sosyal medya yönetiminde almış ve acentemiz pazarlama hedeflerinize ve yeni bir müşteri tabanına ulaşmanıza yardımcı olabilir.

Marka Yönetimi

Her markanın büyüyebilmesi, hedef kitlesine ulaşabilmesi için marka yönetimi konusu çok önemlidir. Günümüzde bakıldığında her gün birden çok marka hayatın içerisine katılıyor. Bunlardan sıyrılmak, varlığını belli etmek, tanınırlığını çoğaltmak ve kalitesiyle güven toplamak için markayı doğru tanımlamak gerekiyor. Bu da uzmanlar tarafından yapılan başarılı bir marka yönetimi ile mümkün. Firmanızın misyonunu, vizyonunu ortaya koyacak, ürün ve hizmetlerinizi hedef kitle için çekici kılacak marka yönetimi için doğru strateji ve yöntemler denemek çok önemli!

Neden Sosyal Medyada Yer Almalıyım?

Günümüzde sosyal medya, günlük akışın kaçınılmaz bir parçası haline geldi. Her yaş grubundan, her kesimden insanlar gerek kişisel gerek ticari hesapları ile sosyal medyada varlıklarını ortaya koyuyorlar. Dünya geneline açılan bir kapı olarak kullanabileceğiniz sosyal medyayı en iyi şekilde yönettiğinizde, doğru içerikler üreterek fark edilirliğinizi sağladığınızda bu firmanız için inanılmaz bir kar oranı vadediyor. Birçok marka artık rekabeti sosyal medyada yaşıyor.

Sosyal Medya Reklamları Nedir?

Günümüzde en büyük ve en etkili kitle iletişim aracı, sosyal medya! Kişilerin birbiri ile iletişimini sağlamasının yanı sıra firmaların hedef kitlelerine daha hızlı ve etkili bir yoldan ulaşması için uygun ortamı sağlayan sosyal medya, şu anda pazar payı içerisinde en büyük dilime sahip. O yüzden birçok firma artık sosyal medyaüzerinden yürüttüğü kampanyalara, tanıtım içeriklerine çok önem veriyor. Firmalar, kendilerine en uygun sosyal medya pazarlama yöntemlerini belirleyerek hem reklamlarını daha hızlı bir şekilde kitleye sunuyor hem de bu reklamlardan geleneksel reklamlara göre daha çok ve daha etkili geri dönüşler alıyor.